Incidente și accidente pe mări și oceane

188
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1591624131.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu a izbucnit la bordul car carrier-ului (navă pentru transportul autovehiculelor) "Hoegh Xiamen", în după-amiaza zilei de 4 iunie 2020. Vasul se află în Jacksonville (Insula Blount), Florida, unde a sosit pe 3 iunie pentru a fi descărcat. Autoritățile cred că focul a izbucnit pe puntea de marfă numărul șapte, de unde s-a extins la punțile inferioare. Pentru stingerea focului au intervenit numeroase echipe de pompieri, autocisterne și remorchere cu tunuri de apă. În timpul operațiunilor de stingere a incendiului a avut loc o explozie. Opt pompieri au fost răniți, iar un pompier a fost afectat de temperatura înaltă. Cei 21 de membri ai echipajului sunt în siguranță.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "KM Odissey" a dispărut în dimineața de 4 iunie 2020, în Marea Bali, în zona de coastă a Indoneziei. Proprietarul navei, compania PT Odyssey Maritim Nusantara, a declarat că nava raportase existența unor defecțiuni la un generator și probleme de comunicații. Vasul a fost văzut ultima dată pe 3 iunie, la aproximativ 40 mile marine nord-nord est de regiunea Karangasem, din Bali. Vasul avea un echipaj de 21 de oameni la bord.

x x x

Bulk-carrier-ul "Shahriar Jahan", încărcat cu 21.000 de tone de piatră s-a scufundat în portul Mongla, de pe fluviul cu același nume, din Bangladesh, după ce a suferit avarii din cauza furtunii. Echipajul a fost salvat.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Senator" încărcat cu piese de schimb auto a eșuat la kilometrul 126 pe Canalul Volga – Marea Caspică, în după-amiaza de 4 iunie 2020. În aceeași zi, vasul a fost repus în plutire cu ajutorul remorcherelor.

x x x

Cargoul de mărfuri generale iranian "Behbahan" s-a scufundat în noaptea de 4 iunie 2020, în nordul Golfului Persic, la sud-est de portul Umm Qasr, aparent după ce a lovit niște construcții marine. Nava plecase din portul iranian spre Kuweit. Potrivit unor informații, dintre cei nouă marinari de la bord, doar patru au fost salvați, ceilalți cinci fiind declarați dispăruți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde