Incidente și accidente pe mări și oceane

82
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari2-1604687235.jpg

Articole de la același autor

Nava portcontainer „Southwester” a emis semnalul de primejdie pe data de 5 noiembrie 2020, în timp ce se afla la aproximativ 30 mile marine de Figueira da Foz, Portugalia. Vasul începuse să ia apă, iar sala mașinilor era inundată. Pericolul de răsturnare și scufundare era iminent. Cei 14 membri ai echipajului au fost salvați de o navă aflată în apropiere.

x x x

Vameșii din Hong Kong au găsit o cantitate record de cristale de metamfetamină la bordul unei nave portcontainer care plecase din Mexic spre Australia. Drogurile erau ascunde în saci cu ciment. Dacă ar fi fost vândute în Hong Kong, valoarea lor ar ajunge la 40 de milioane de dolari. În schimb, în Australia, ele valorează 200 de milioane de dolari.

x x x

Șapte persoane suspectate că au preluat controlul tancului petrolier de 74.999 tdw „Nave Adromeda”, sub pavilion Liberia, au fost arestate. Indivizii au fost prinși de forțele militare care au luat cu asaltat vasul. Acesta fusese deturnat în Canalul Englezesc, în apropierea Insulei Wight. Cei 22 de membri ai echipajului sunt în siguranță, iar nava se află în portul Southampton. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3222 secunde