La Constanța,

IntelSOFT organizează conferința "Prezentare Deviz Profesional 2011"

253
IntelSOFT organizează conferința

Articole recomandate

IntelSOFT organizează mâine, 13 iunie 2014, evenimentul "Prezentare Deviz Profesional 2011", software dedicat întocmirii documentației de ofertare, decontare, planificare și urmărire a lucrărilor de construcții, instalații și infrastructură.

Evenimentul este adresat specialiștilor implicați în activitatea de întocmire a documentației de ofertare-decontare, firmelor de proiectare și execuție, precum și autorităților contractante.

Conferința va avea loc între orele 11.00 și 14.00 la Hotel Ibis, Str. Mircea cel Bătrân nr. 39B-41, în Sala Ovidiu.

"Utilizatorii programelor noastre se disting prin respectul față de lucrul bine făcut. Dorința noastră este ca, in acest spirit, să-i aducem împreună pe cei ce fac ceea ce știu cel mai bine: proiectarea, estimarea, ofertarea, planificarea, organizarea, administrarea și finalizarea cu succes a proiectelor, pentru ca împreună să descoperim cele mai bune soluții la dificultățile cu care ne confruntăm", au declarat organizatorii conferinței.

Participanții la prezentare vor avea ocazia să cunoască și să înțeleagă avantajul utilizării programelor profesionale pentru estimarea, ofertarea și decontarea lucrărilor în construcții și infrastructură.

Vor fi prezentate, de asemenea, funcții utile adăugate programului în ultimele versiuni.

Prezentarea este susținută de Marcela Dumitriu, inginer specialist Economia Construcțiilor la IntelSOFT, companie specializată în realizarea de programe destinate domeniului construcțiilor și instalațiilor.

Participarea este gratuită. Înscrierile se fac la telefon 0236.477.007 sau e-mail: [email protected], persoana de contact: Mihai Țâmpău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lecția necesară de… înțelepciune
Pagina a fost generata in 0.4897 secunde