Investiţii, logistică, bursă. INFO economic

117
Investiţii, logistică, bursă. INFO economic - 1-1719483296.jpg

Articole de la același autor

l Primul proiect de investiţie realizat cu finanţare externă, în valoare de 5,79 milioane de lei, a fost inaugurat de Hidroelectrica la Poiana Ruscă, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Obiectivul Microcentrala Poiana Ruscă are ca scop realizarea unei noi capacităţi instalate de 0,2 MW, care generează 1,5 GWh/an de energie electrică verde cu zero emisii de CO2. Din totalul de 5,79 de milioane de lei al investiţiei, 2,3 milioane de lei au fost finanţaţi de Grantul EEA & Norway Grants - Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.

l Stocul modern de spaţii industriale şi logistice din România a ajuns la 7,1 milioane de metri pătraţi anul trecut, ceea ce reprezintă a treia cea mai mare piaţă I&L dintre 13 cele mai mari economii din zona Europei Centrale şi de Est. Totodată, dezvoltatorii au în construcţie încă peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii moderne, potrivit unui raport publicat de compania de consultanţă imobiliară Colliers.

l Bursa de Valori Bucureşti a închis în creştere şedinţa de miercuri, iar valoarea totală a tranzacţiilor a atins 64,59 milioane de lei. Cele mai lichide titluri au fost cele ale Băncii Transilvania, cu tranzacţii de 15,28 milioane de lei, urmate de acţiunile Hidroelectrica - 11,07 milioane de lei şi de cele ale OMV Petrom - 7,09 milioane de lei. Indicele principal BET a consemnat o apreciere de 0,04%, ajungând la 18.279,10 puncte, iar BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 43 de acţiuni de la bursă, a înregistrat un avans similar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8595 secunde