Litoralul acum și în viitor

470
Un studiu comparativ de pe site-ul stiri-turism.com ne spune că și anul acesta un sejur pe litoralul bulgăresc este mai ieftin decât la noi, cu câteva excepții.
Astfel, concret, o vacanță la un hotel de 3 stele în iulie e mai iefină la Neptun decât la Nisipurile de Aur. Dar desigur, în subsidiar, mai scumpă decât în Albena sau Balcic.
Tariful sejurului de 7 zile la Neptun la un hotel de 3 stele e mai mare decât cel practicat de hotelierii de 3 stele din Albena sau Balcic. Singura variantă care ne scoate campioni la tarife pe litoral e Neptun versus Nisipurile de Aur.
Neptun: 584 lei. Albena: 370 de lei. Nisipurile de Aur: 667 de lei.
Dacă vorbim de Mamaia, lucrurile stau invers:
Sejur de 7 zile la hoteluri de 3 stele în a doua jumătate a lunii iulie. Mamaia: 729 de lei. Albena: 370 de lei. Nisipurile de Aur: 667 de lei.
Litoralul, cu 70% unitați de ca-zare de două stele, nu poate con-cura cu destinații precum Dubai, Egipt, Turcia. Tot românu-i baza. Atunci să-i dăm românului litoralul înapoi, însă curat, cu prețuri decente, cu servicii de calitate, dar asta înseamnă viziune, profesionalism și, mai ales, implicare. Brand înseamnă ceea ce rămâne în mintea consumatorului, nu ceea ce vrem noi să perceapă.
S-au cheltuit bani mulți, uneori inutil și e păcat să se distrugă acest spațiu care a fost timp de decenii sursă de inspirație pentru artiști, care a schimbat destine și a fost depozitarul amintirilor a zeci, poate sute de milioane de oameni de aici și din toată lumea.
Cezar Petrovici

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5586 secunde