Lucrătorii din administrația locală intră în grevă pe 30 aprile

143
1
Lucrătorii din administrația locală intră în grevă pe 30 aprile - lucratoriidinadministratia-1429886888.jpg

Articole de la același autor

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) a dat un comunicat de presă în care arată că biroul federal pentru a analizat rezultatul întâlnirii cu reprezentanții Guvernului României, din data de 23 aprilie 2015, pe marginea revendicărilor salariaților din administrația publică locală și a constat că Guvernul României a dat dovadă de aceeași indiferență față de aceștia. Drept urmare, a hotărât următoarele: 
- Organizarea în data de 30.04.2015 a grevei generale de o zi în administrația publică locală din România; 
- Organizarea unui miting la București, în data de 27.05.2015, la care să participe minim 3.000 de membri de sindicat;
- Demararea procedurilor pentru strângerea de semnături în vederea declanșării grevei generale pe termen nelimitat în administrația publică locală din România, în a doua parte a anului 2015. 


Revendicările sunt următoarele:
- Reglementarea și liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituții realizează și sunt finanțate parțial și din venituri proprii;
- Creșteri salariale și pentru salariații din administrația publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.


Comentează știrea

SUCIU DAN
26 aprilie 2015
GREVA GENERALA IN ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA JOI 30 APRILIE 2015

NU INTAMPLATOR ESTE ORGANIZATA GREVA GENERALA IN ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA,IN 30 APRILIE 2015,INAINTE DE 1 MAI 2015,ZIUA MUNCII,NOI ANGAJATII DIN PRIMARII AM AJUNS ULTIMII OAMENI,DIN 2010 NU NE-AU CRESCUT SALARIILE DAR NE-AU FOST TAIATE MASIV VENITURILE,LUAM IN MANA INTRE 658-900 DE LEI CHIAR CU FACULTATE,MURIM CU ZILE.IMPRUMUTAM BANI CA SA TRAIM DAR TREBUIE RESTITUITI,IN SISTEM VIN PUTINI SI NU RAMAN,FIINDCA VENIM PE DEGEABA LA SERVICIU.VA DAU UN EXEMPLU UN REVOLUTIONAR PENTRU 3 ZILE,IA IN MANA 1800 DE LEI,PLUS PRIVILEGII,SUNT ORASE UNDE NU SA TRAS CU SUTE DE REVOLUTIONAR /ORAS,DE CE NU IA UN REVOLUTIONAR LUNAR,INDEMNIZATIE EGALA CU SALARIUL MINIM BRUT PE ECONOMIE,STRICT LA VADUVE,VADUVI,MUTILATI,RANITI,FIINDCA ACESTIA DIN URMA MAI IAU SI DE HANDICAP.CUM ESTE CU MUNCA? IAR IN PRIMARIE UN INTELECTUAL,CU FACULTATE,20 DE ANI IN PRIMARIE,PE STUDII SUPERIOARE,CAPABIL,PROFESIONIST IA IN MANA 850 DE LEI.STITI CU CATE PROBLEME NE CONFRUNTAM? STIATI CA SUNT OAMENI CERTATI CU LEGEA,ITI FAC PLANGERE PENALA,TE DAU IN JUDECATA,TE SUNA PE TELEFONUL FIX AL INSTITUTIEI SI TE AMENINTA.CINE NE PROTEJEAZA?PE CE SALAR SUNTEM AMENINTATI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde