Alegeri sindicale la SNC

Luptă aprigă pentru funcțiile din linia a II-a

361
Luptă aprigă pentru funcțiile din linia a II-a - a45d92fc5052d0c853892145c5eac0b8.jpg
Pe data de 4 februarie 2011, adunarea generală a Sindicatului Liber al Navaliștilor din SNC va desemna noul birou executiv. Pentru funcția de președinte al organizației doar actualul lider, Dede Perodin, și-a depus candidatura.
Lipsa concurenței pentru acest post echivalează cu recunoașterea faptului că niciun alt sindicalist n-ar avea șansa să câștige în competiție cu Perodin. În 2007, când acesta a obținut primul mandat de președinte, l-au votat 105 dintre cei 120 delegați prezenți la adunare.
Dacă alegerea președintelui va fi fără istorie, cea a vicepreședinților va avea ceva tensiune și emoții. Pentru cele două posturi de vicepreședinte se anunță o dispută aprigă. Alături de actualii titulari, Alexandru Păpădie și Mihai Petrea, și-au depus candidaturile Gheorghe Voicu, Pavel Cărare, Costel Constantin și Petre Șandru.
Actuala echipă de conducere a sindicatului a avut parte de un mandat foarte greu, marcat de criza economică mondială, care a lovit puternic shipping-ul internațional și toate șantierele navale din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.733 secunde