Concurs Magazin economic

191

Articole de la același autor

Crește optimismul consumatorilor
Consumatorii comunitari privesc cu mai multă seninătate viitorul apropiat. Indicele încrederii consumatorilor a crescut în aprilie față de luna martie, atât în zona euro, cât și la nivelul Uniunii Europene.
Această măsură statistică reprezintă un barometru util pentru oamenii de afaceri, care doresc să știe din timp dacă populația și agenții economici sunt dispuși să chel-tuiască mai mult sau, dimpotrivă, să pună banii la ciorap.

FMI cere reforma sistemului financiar
Comitetul de coordonare a politicii FMI a cerut o abordare bazată pe colaborare și coerentă a reformei sistemului financiar internațional, pentru a sprijini redresarea economică globală. Organismul a declarat într-un comunicat că problemele din sectorul financiar au fost în centrul crizei globale recente.

Economia britanică este pe plus
Economia Marii Britanii contină să se redreseze în primele trei luni ale anului 2010, după recesiunea din 2009. Produsul intern brut a crescut cu 0,2% în intervalul ianuarie - martie. Analiștii previzionaseră o creștere de 0,4%.

Creștere cu 16% a vânzărilor în China
Vânzările cu amănuntul au crescut cu 16% în China, în acest an. În 2009, înregistraseră un salt de 15,5%. Cererea externă rămâne în continuare fragilă, comerțul exterior fiind tensionat. Pe mai departe, accentul cade pe consumul intern, iar presiunea inflației este în creștere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5164 secunde