Managerii prevăd creșterea economiei

113
Managerii prevăd creșterea economiei - managerii-1505055511.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează rămân optimiste pentru următoarele trei luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producției și a prețurilor produselor industriale. Numărul de salariați va fi relativ stabil.

Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției și prețurile vor crește moderat, iar numărul salariaților va fi relativ stabil.

În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu mai multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile septembrie – noiembrie, va avea loc o creștere a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul. Comenzile adresate producătorilor și angrosiștilor, precum și numărul salariaților vor înregistra o creștere moderată.

La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii, în timp ce numărul de salariați și prețurile de vânzare a serviciilor vor fi relativ stabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Economie : Euro a pierdut 0,01% în lupta cu leul
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a recuperat 1,64 bani
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Economie : Iată cum au evoluat divorțurile
Pagina a fost generata in 0.9836 secunde