Marinar român, dat dispărut de pe un vas maltez în Marea Galbenă

395
1
Marinar român, dat dispărut de pe un vas maltez în Marea Galbenă - pierdut-1440598022.jpg

Articole recomandate

Familia unui navigator român, ofițer mecanic pe un vas maltez, a sesizat autoritățile românești după dispariția acestuia de la bordul navei, în 5 august, în largul Mării Galbene. Aceasta le acuză că nu au inițiat nici o anchetă pentru elucidarea cazului, informează Realitatea.net.



P.M., ofițer 1 mecanic pe vasul comercial Huahine, aflat sub pavilion maltez, ar fi dispărut fără urmă de la bord în noaptea de 5 august 2015, în timp ce nava se afla la 180 de mile est de coasta Chinei.

"În noaptea de 4 spre 5 august, P. M. efectua serviciul de cart, programat între orele 04.00-08.00, fiind asistat de un motorist filipinez. Din informațiile oferite de colegi, rezultă că acesta ar fi fost văzut ultima oară la ora 04.30, cu o cafea în mână, moment din care nu se mai știe nimic despre el. Șeful mecanic a fost informat abia la ora 07.35 cu privire la dispariția lui Mandeș, când au fost demarate acțiunile de căutare a acestuia.

La ora 10.00, toate navele din zonă au fost alertate și rugate să contribuie la căutarea lui, vasul Huahine schimbându-și cursul, pentru a-l căuta, până la ora 20.00 (ora locală), când operațiunea a fost încheiată. Menționăm că nu au fost efectuate căutări prin scufundări sau la suprafața apei, ci numai de pe puntea navei", susțin reprezentanții legali ai familiei.



Comentează știrea

bbvb
26 august 2015
jjh

cardiff tace pentru ca protejeaza filipinezii si exploateaza pe romani iar cdt romani se dau zmeii la romani si le fac rapoarte iar la maimute tac

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6288 secunde