Marinarii suferă de "boala vacanței"

885
3
Marinarii suferă de
În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, agențiile de crewing din România se confruntă cu mari probleme în asigurarea echipajelor pentru armatorii străini cu care au contracte. Navigatorii aflați acasă preferă să rămână la uscat de la Crăciun până de Sfântul Ion, iar cei de pe mare fac presiuni să fie debarcați. Unii recurg la tot felul de stratageme și născocesc cele mai năstrușnice motive pentru a-i determina pe angajatori să-i trimită acasă. 

Comportamentul acesta nu este caracte-ristic doar marinarilor români. Publicația

"Philippine Inquirer" relatează că marinarii filipinezi suferă de "boala vacanței". "Când începe luna decembrie, numeroși marinari cer să fie repatriați, susținând că le-a murit cineva din familie", a declarat căpitanul Ronaldo Enrile, vice-președinte pentru operațiuni în cadrul companiei Philippine Transmarine Carriers. De aceea, angajatorul se vede nevoit să le ceară marinarilor certificate de deces sau alte documente doveditoare. 

Comentează știrea

popey
3 ianuarie 2013
sa apeleze la ai nostri ,SLN-ule unde esti ?

La romani nu s-ar fi intimplat asta in special la nebrevetati dar se vede treaba ca au siguranta locului de munca din ce in ce mai mult daca au inceput si filipinomonkey sa ridice glasul sa stea mai putin la nava(bineinteles si salariile au crescut) .Sint romini care nu au mai facut sarbatorile acasa de ani de zile(cauta special sa plece)

Cetatean
3 ianuarie 2013
Articol de rahat !!!

Si in alte multe locuri de munca stai departe de familie de sarbatori... Nu-i obliga nimeni sa plece , pot incerca alte job-uri la uscat - vezi cazul turnatorul Basescu / golanul Mazare / betivul Nicusor C-nescu / prostilor Fagadau , Calapod , Pandele , Manastireanu, vicepresed Cons.Jud Darie , Duma Ambrozie,Popa Aurelian(fost la APC) , nulitatea Barascu , impostorul Unciuleanu , ridicolul Cupsa,profittorii si lingaii Munteanu Petrica / Marica / idiotul ala Catana care a fost sef la Insp.Jud al Politiei Cta/ puscariasul Ciobanu (fost la ITM) / mecanicul ala liberal venit de la Capitanie care a fost director la APC / actualul neica nimeni director la APC / libidinosul cu coada director Sagau (ANR) si multi altii ... (ar trebui sa scriu cateva pagini cu toti ageamii care sunt / au fost in posturi unde habar nu au ce trebuie sa faca...). Asa ca Tita , scrie si tu ceva mai interesant ptr cititorii din ce in ce mai putini ...

pacalit
15 ianuarie 2013
navigatie

priviti la firmele de crewing si la spagile pe care le cer....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde