Mega-conflict în portul Constanța, între operatori și administrație

167
Mega-conflict în portul Constanța, între operatori și administrație - megaconflictport-1423484326.jpg

Articole de la același autor

Organizația Patronală "Operatorul Portuar" a dat publicității un comunicat de presă prin care anunță că "refuză în mod categoric orice majorare a tarifelor de utilizare a domeniului portuar (UDP), având în vedere că nu a primit nicio justificare rezonabilă pentru o astfel de creștere." De asemenea, "refuză semnarea noilor contracte nenegociate și impuse în mod abuziv de către Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța. 


Totodată, "Operatorul Portuar" atrage atenția că a solicitat în numeroase rânduri ca CN APMC să comunice în mod transparent și defalcat care sunt componentele tarifelor practicate de companie. Atunci când operatorii portuari au cerut o motivare completă și întemeiată pentru creșterea solicitată, CN APMC a invocat faptul că procedura de fundamentare a tarifului de utilizare a domeniului public portuar, cât și toate celelalte tarife aplicabile reprezintă componente ale strategiei comerciale a companiei și, prin urmare, nu pot fi divulgate.


Organizația Patronală consideră că procedura pe care CN APMC încearcă să o impună este abuzivă. În cazul perpetuării acestui abuz, operatorii portuari își rezervă dreptul de a acționa în instanță CN APMC pentru orice prejudicii produse, de orice tip, urmând să solicite de asemenea, prin toate mijloacele legale disponibile, angajarea răspunderii și urmărirea administratorilor și a conducerii executive a companiei care administrează portul Constanța." 


Cotidianul "Cuget Liber" a solicitat și punctul de vedere al conducerii CN APMC, pentru a-l aduce la cunoștința opiniei publice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7289 secunde