Mergeți cu trenul la munte? Vagon special dedicat transportului de schiuri

246
1
Mergeți cu trenul la munte? Vagon special dedicat transportului de schiuri - mergi-1482846662.jpg
CFR Călători a pus, ieri, în circulație un vagon special dedicat transportului de biciclete și/sau schiuri, respectiv Vagonul Bistro-Bicicleta-Schi, se arată într-un comunicat al companiei remis Agerpres.

Conform companiei, este vorba despre un proiect pilot de reamenajare a unui vagon prototip cu 20 de locuri pentru biciclete sau schiuri, 20 de locuri pentru călători și cu un spațiu bar-bistro.

"Demersurile noastre răspund solicitărilor comunităților de bicicliști de a folosi ca mijloc de transport trenul. În funcție de felul în care va fi primit acest proiect pilot și de numărul solicitărilor din perioada următoare, luăm în calcul extinderea lui", a declarat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Vagonul va putea fi comandat de grupuri care vor să călătorească pe diferite rute cu trenul, transportând în același timp și echipamentul sportiv, în baza unei solicitări trimise pe adresa [email protected] cu cel puțin cinci zile înainte de efectuarea călă-toriei.

"Oferta tarifară este flexibilă și va fi calculată pe fiecare solicitare în parte", menționează sursa citată.

De exemplu, un bilet dus-întors pentru o bicicletă și un pasager dintr-un grup de 20 persoane pe ruta București - Brașov va costa 60 lei, iar pentru București - Constanța, 120 lei.

Comentează știrea

Adrian
27 decembrie 2016
cu trenul

intrati pe ww.forumtrenuri.com si vedeti transport feroviar.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Social : Bilete mai ieftine la tren
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Social : Permise de tren pentru pensionari
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Actual : CFR facilitează traficul de pe DN1
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde