Mergeți cu trenul la munte? Vagon special dedicat transportului de schiuri

216
1
Mergeți cu trenul la munte? Vagon special dedicat transportului de schiuri - mergi-1482846662.jpg
CFR Călători a pus, ieri, în circulație un vagon special dedicat transportului de biciclete și/sau schiuri, respectiv Vagonul Bistro-Bicicleta-Schi, se arată într-un comunicat al companiei remis Agerpres.

Conform companiei, este vorba despre un proiect pilot de reamenajare a unui vagon prototip cu 20 de locuri pentru biciclete sau schiuri, 20 de locuri pentru călători și cu un spațiu bar-bistro.

"Demersurile noastre răspund solicitărilor comunităților de bicicliști de a folosi ca mijloc de transport trenul. În funcție de felul în care va fi primit acest proiect pilot și de numărul solicitărilor din perioada următoare, luăm în calcul extinderea lui", a declarat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Vagonul va putea fi comandat de grupuri care vor să călătorească pe diferite rute cu trenul, transportând în același timp și echipamentul sportiv, în baza unei solicitări trimise pe adresa RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro cu cel puțin cinci zile înainte de efectuarea călă-toriei.

"Oferta tarifară este flexibilă și va fi calculată pe fiecare solicitare în parte", menționează sursa citată.

De exemplu, un bilet dus-întors pentru o bicicletă și un pasager dintr-un grup de 20 persoane pe ruta București - Brașov va costa 60 lei, iar pentru București - Constanța, 120 lei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6741 secunde