Accesare fonduri europene

Concurs Microîntreprinderile nu mai sunt obligate să aibă spații de garare

345

Articole de la același autor

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) a anunțat astăzi că, începând cu următoarea sesiune de depunere de proiecte pentru măsura 312, va elimina obligativitatea existenței sau amenajării, prin proiect, a spațiilor de garare a utilajelor sau mijloacelor de transport specializate.
"Începând cu următoarea sesiune de depunere de proiecte pentru măsura 312 - Sprijin pentru crearea și dezvoltarea microîntreprinderilor, care va avea loc în perioada 2 - 31 mai 2011, APDRP va elimina obligativitatea existenței sau amenajării, prin proiect, a spațiilor de garare a utilajelor sau mijloacelor de transport specializate. Această facilitate se adresează beneficiarilor care depun proiecte ce prevăd achiziția de astfel de mijloace", au precizat reprezentanții agenției.
Obligativitatea se referea la construirea a cel puțin unei platforme betonate care să asigure gararea acestor utilaje sau mijloace de transport, iar proiectele care nu aveau prevăzută această facilitate erau declarate neeligibile.
Potrivit APDRP, în urma discuțiilor cu Ministerul Mediului și Pădurilor a reieșit faptul că betonul se poate constitui într-un factor poluant suplimentar, iar eliminarea acestei obligații poate asigura o mai mare flexibilitate în implementarea proiectului, atât din punct de vedere financiar, cât și de protecție a mediului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Martie 2011
Stire din Economie : Revoluție la bordul navelor
Pagina a fost generata in 1.8087 secunde