Mihai Daraban prefațează Salonul internațional auto - SIAB 2018

282
Mihai Daraban prefațează Salonul internațional auto - SIAB 2018 - mihaidrrabanprefateaza-1516902402.jpg

Articole de la același autor

Salonul internațional SIAB 2018, cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, va avea loc în perioada 23 martie - 1 aprilie 2018 și va fi găzduit în noile pavilioane ale Centrului Expozițional Romexpo.

SIAB 2018 își dorește să aducă în prim-plan cele mai importante mărci ale constructorilor de automobile, modelele noi pe care aceștia le propun nu numai pasionaților de automobile, ci și celor ce doresc să achiziționeze o nouă mașină. De asemenea, vor fi prezente și alte tipuri de vehicule destinate utilizării comerciale, echipamente și accesorii auto.

Marți, 30 ianuarie, Camera de Comerț și Industrie a României, Romexpo și Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile organizează o conferință de presă care prefațează noua ediție a SIAB, prima după o pauză de 11 ani.

Din partea CCINA va fi prezent Mihai Daraban, președintele CCIR, iar din partea Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile vor participa George Grigorescu, președinte, și Marius Tudor, secretar general.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.311 secunde