Ministerul Transporturilor, obligat de Justiție să reînființeze Direcția Generală Transport Terestru

181
Ministerul Transporturilor, obligat de Justiție să reînființeze Direcția Generală Transport Terestru - ministerultransporturilor-1433780247.jpg

Articole de la același autor

Printr-un proiect de hotărâre de guvern se propune modificarea structurii organizatorice a Ministerului Transporturilor, prin înființarea Direcției Generale Transport Terestru. Noua structură va avea un număr maxim de 376 de posturi.

În nota de fundamentare a actului normativ de precizează că modificarea structurii organizatorice este necesară pentru punerea în aplicare a Sentinței civile nr.5005/16.07.2014, rămasă definitivă urmare recursului, prin care instanța a dispus repunerea în situația anterioară prin reîncadrarea lui Sajtos Laszlo în funcția de director general la Direcția Generală Transport Terestru.

În prezent, această structură nu există în organigrama ministerului și deci nici postul de director general. În aceste condiții singura variantă pentru punerea în aplicare a sentinței este reînființarea Direcției Generale Transport Terestru și implicit a postului de director general, care se va înființa prin transformarea unei funcții publice de conducere de director adjunct (post vacant) în funcția publică de conducere de director general. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Economie : Euro se apreciază cu 0,17% lei
Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Economie : Dolarul pierde 4,13 bani
Pagina a fost generata in 1.5481 secunde