Ministrul transporturilor a vizitat sediul CERONAV din Galați

163
1
Ministrul transporturilor a vizitat sediul CERONAV din Galați - vizitaministru-1382622545.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 24 octombrie 2013, ministrul transporturilor, Ramona Mănescu a vizitat sediul CERONAV din Galați. "Vizita doamnei ministru ne onorează și în același timp ne bucură faptul că a apreciat eforturile CERONAV de a oferi personalului navigant pe ape interioare posibilități de instruire la cele mai înalte standarde. CERONAV pregãteºte aproximativ 6.000 de navigatori fluviali anual care meritã sã beneficieze de cele mai bune condiþii de studiu. Doamna ministru a fost plãcut impresionatã de obiectivul CERONAV de a deveni un centru regional de prestigiu ºi în ceea ce priveºte instruirea personalului fluvial de la bordul navelor care strãbat Coridorul VII pan-european" - a afirmat Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV. 


Lucrările de construcție la noul sediu au început în iunie 2013, clădirea fiind destinată exclusiv instruirii personalului navigant fluvial. Suprafaþa totalã a noii clãdiri este de aproximativ 2.000 mp, desfãºuratã pe patru nivele. Durata de execuþie a lucrãrilor este de 12 luni, valoarea investiþiei, inclusiv dotãrile specifice, ridicându-se la aproximativ 8,4 milioane lei. 




Comentează știrea

muierile contaataca
24 octombrie 2013
femei navigator pe culuarul 7

sice a facut doamna ministru..a venit vaca si sa intors bou..ce treaba are cu navigatia fluviala aceasta duduie..? imagine:7 femei si 7 barbati ..cati au navugat din ei ..pe bune ...ce pregatesc ei ...mari nennoirociti...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Economie : Eveniment cultural marca CERONAV
Pagina a fost generata in 0.5982 secunde