Minunile statisticii oficiale

159
Institutul Național de Statistică vrea să ne convingă de faptul că: "În luna februarie 2012, volumul lucrărilor de construcții a crescut față de luna anterioară, ca serie brută cu 13,4%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 1,7%.
Față de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul lucrărilor de construcții a crescut atât ca serie brută, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 7,4%, respectiv cu 6,0%. În perioada 1.I - 29.II.2012, comparativ cu perioada 1.I - 28.II.2011, volumul lucrărilor de construcții, a crescut atât ca serie brută, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul
de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 5,3%, respectiv cu 5,7%."
Datele prezentate sunt surprinzătoare. În luna februarie 2012, România s-a confruntat cu una dintre cele mai grele ierni din 1954 și până în prezent, o iarnă care a afectat grav transportul rutier, feroviar și fluvial, comerțul interior și exterior și industria. Statistica oficială susține, de fapt, că stimații noștri constructori au muncit mai bine în iarna asta decât în iarna din 2011, care a fost deosebit de blândă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0401 secunde