Misiune economică austriacă în portul Constanța

129

Articole de la același autor

O delegație de oameni de afaceri din Landul Austria de Sus, condusă de dr. Josef Puhringer, guvernatorul landului, este în vizită în portul Constanța. Oficialii și oamenii de afaceri din Austria se vor întâlni cu conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și cu agenții economici portuari.

Scopul vizitei este cunoașterea oportunităților de investiții din portul Constanța, identificarea soluțiilor logistice pentru transportul de mărfuri de pe piața austriacă spre piețele din bazinul Mării Negre, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și Extremul Orient.

La ora 14,30, în terminalul de croaziere, va avea loc Forumul logistic româno - austriac. Delegația se va întâlni cu reprezentanții firmelor austriece cu activitate pe platforma portuară: GFDB Schenker Romtrans, GF Vadeca, GF Kronospan Zona Liberă, GF Cargo Partners și GF VAIT. La eveniment sunt invitați și alți operatori portuari, pentru identificarea unor oportunități de afaceri.

În primele șase luni ale acestui an, traficul de mărfuri între portul Constanța și porturile austriece a ajuns la 1,6 milioane tone. Au fost depășite deja rezultatele din 2012, când pe întregul an, traficul de mărfuri a fost de 1,55 milioane tone. Ponderea o dețin îngrășămintele, minereurile de fier, produsele metalice și cerealele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5066 secunde