Mozaic economic

119
Mozaic economic - mozaiceconomic-1519925476.jpg

Articole de la același autor

La data de 28 februarie 2018, rezervele valutare la Banca Națională a României erau de 35.073 milioane euro. Față de nivelul atins la data de 31 ianuarie 2018, au crescut cu 4,7%.
★ ★ ★
Rezerva de aur la Banca Națională a României s-a menținut la 103,7 tone. În condițiile evoluțiilor prețurilor internaționale, valoarea acesteia s-a situat la 3.600 milioane euro.
★ ★ ★
Rezervele internaționale ale României (valute plus aur) la 28 februarie 2018 au fost de 38.673 milioane euro, față de 37.095 milioane euro la
31 ianuarie 2018.
★ ★ ★
Compania Cosco Shipping Energy Transportation a fost de acord să achiziționeze o participație de 51% din PetroChina Dalian Shipping Co. Tranzacția face parte dintr-un plan de extindere a cotei sale de piață în transportul intern de produse petroliere. Noul joint-venture va livra produse petroliere, în principal, pe piața internă a Chinei. 
★ ★ ★
Shipping-ul internațional renunță la tot mai multe nave vechi pentru a se dota cu altele mai performante. Recent, compania Genco Shipping & Trading și-a dezvăluit planurile de reînnoire și modernizare a flotei. Prima mișcare este renunțarea treptată la
15 nave, inclusiv opt nave supramax.
★ ★ ★
Asociația constructorilor de nave din Japonia susține protestul guvernului său față de politica autorităților sud-coreene de a ușura condițiile de finanțare a construcției de nave în șantierele navale autohtone. Într-o scrisoare adresată guvernului nipon, asociația afirmă că, prin politica lor, autoritățile sud-coreene continuă să susțină o piață a construcției de nave aflată în depresie, permițând supraviețuirea unor capacități de producție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Februarie 2018
Stire din Economie : Industria shipping-ului, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.1198 secunde