Mugur Isărescu face educația financiară la UMC

216
3
Mugur Isărescu face educația financiară la UMC - mugurisarescut-1409831548.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1-7 septembrie, Banca Națională a României, în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța, organizează cea de-a doua sesiune din anul 2014 a proiectului "Academica BNR", adresată managementului universitar. 


În cadrul evenimentului, UMC va găzdui vineri, 5 septembrie 2014, începând cu ora 11.00, o conferință publică pe teme de educație financiară. Guvernatorul, academician Mugur Isărescu va susține o prezentare. Vor susține alocuțiuni Remus Pricopie, ministrul educației naționale, și Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică. 


Comentează știrea

matei
4 septembrie 2014
acum se explica

acum se explica de ce panait cornel a transformat UMC in afacere privata.

tare de tot
4 septembrie 2014
prostovanilor

actorii lor si caii nostri....cum dracu se face ca astia sunt din alt film? ca parca s-au vazut la ovidius si se scrie de Umc? halal conducerea de la ovidius....vai de capul ei

ionut
4 septembrie 2014
buna

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.491 secunde