Noi perspective privind cooperarea dintre România și Republica Moldova, în sectorul agroalimentar

84
Noi perspective privind cooperarea dintre România și Republica Moldova, în sectorul agroalimentar - noiperspectiveprivindcooperarea-1662982656.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Petre Daea a primit o delegație a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, condusă de ministrul Vladimir Bolea. Cele două părți au făcut o trecere în revistă a principalelor problematici bilaterale: comerțul cu produse agroalimentare, identificarea unor instrumente de intensificare a cooperării bilaterale pe segmentul agroalimentar, procesarea producției agricole.


Ministrul Petre Daea și-a exprimat susținerea pentru sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova, în baza procesului de reforme și a angajamentelor asumate în contextul implementării Acordului de asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.


Colaborarea dintre România și Republica Moldova are ca scop transferul de cunoștințe, crearea unor conexiuni pentru realizarea unor parteneriate publice private, dar și cu antreprenorii din domeniul agricol dintre cele două state și valorificarea oportunităților de investiții în agricultură. Acțiunile de cooperare dintre ministerele agriculturii din România și Republica Moldova au în vedere desfășurarea unor sesiuni de instruire, transferul de informații și bune practici, pentru o dezvoltare viabilă a sectorului agroalimentar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6386 secunde