Concurs Noile Mercedes-Benz Vito și Viano, lansate la Constanța

451
Noile Mercedes-Benz Vito și Viano, lansate la Constanța - cbd62eb1c17fd76153cc45a4f997a8f2.jpg

Articole recomandate

Mercedes Benz România a lansat, ieri, pe piața constănțeană noile Vito și Viano, acestea deve-nind astfel punctele de referință ale segmentului autovehiculelor comerciale ușoare. În prezența unei echipe sosite din Germania și la invitația dealerilor locali Mercedes, Autoklass și Țiriac Auto, constănțenii au putut testa abilitățile și performanțele noilor Vito și Viano pe străzile orașului.
Noul Mercedes Benz Vito este un autovehicul comercial ușor, care a fost supus unei ample acțiuni de reechipare, acesta fiind acum mult mai economic și prietenos cu mediul. Noile motorizări și sisteme de transmisie reduc emisiile poluante și consumul de combustibil cu până la 15%. Însă, cea mai importantă inovație, atât la Vito cât și la Viano, o reprezintă un sistem de propulsie complet nou, toate motorizările având standardul de emisii Euro 5. De asemenea, în ambele cazuri, toate motorizările diesel sunt echipate cu un convertor de oxidare catalitică, un filtru de particule și recirculare a gazului de eșapament răcit. La interior, noul Vito prezintă un nou schimbător de viteze, butoane pe partea superioară a tabloului de control din consola centrală și o altă unitate îmbunătățită de control pe tavan. Mașina mai dispune de un volan multifuncțional cu patru spițe și o nouă generație de sisteme audio.
Cealaltă vedetă a evenimentului, Mercedes-Benz Viano este lider în clasa sa, definitoriu pentru categoria autovehiculelor de mare capacitate. Viano a rămas ușor de recu-noscut în ceea ce privește designul, având steaua Mercedes-Benz în stilul autoturismelor actuale și o secțiune din spate nou creată.
Lista de inovații prevăzute în interiorul noului Viano este lungă, incluzând elemente speciale: lumina ambientală sau detalii ingenioase precum o priză adițională. Gama noilor caracteristici poate fi rezumată prin confortul sporit și un aspect general mai stilat. Totodată, o nouă generație de sisteme audio a fost introdusă la toate versiunile din gama Viano.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Octombrie 2010
Stire din Economie : Grevă cu tobe, fluiere și vuvuzelele
Pagina a fost generata in 1.5114 secunde