Noul Audi A6 a ajuns la Constanța

532
Noul Audi A6 a ajuns la Constanța - cca547c2f814a536f44b471866eaee55.jpg
Vești grozave pentru iubitorii performanței și luxului auto din Constanța. Cardinal Motors a adus pe meleagurile constănțene noul Audi A6, o mașină sortită succesului încă de la început.
Considerată cea mai prolifică limuzină din clasa business, noul Audi A6 se află deja în showroom-ul Cardinal Motors din b-dul Ferdinand nr. 79. În curând, clienții și toți constănțenii care apreciază calitatea și eleganța constructorului german vor fi așteptați pentru un test drive.

Noul Audi A6, al șaptelea din generația sa, revoluționează clasa superioară cu multe inovații tehnice și cu construcțiile ușoare de aluminiu. De asemenea, designul exterior dez-văluie o mașină atletică îmbrăcată în luxul și confortul unei limuzine de top, având cele mai sportive proporții din segmentul său (4,92 m lungime și 1,87 m lățime, dar numai 1,46 m înălțime).
Caroseria noului Audi A6 este deosebit de ușoară, rigidă și sigură, datorită unui concept inteligent de design mixt. Numeroasele componente de aluminiu și oțelurile hightech reduc greutatea sa astfel încât noua limuzină business cântărește, în funcție de versiune, cu până la 80 de kilograme mai puțin decât modelul precedent. A6 2.0 TDI, de exemplu, nu cântărește mai mult de 1.575 de kilograme.
Noul Audi A6 pornește cu cinci motorizări, două pe benzină și trei TDI, cu puteri cuprinse între 177 și 300 CP.
Constructorul german anunță că, în scurt timp, va apărea și Audi A6 hibrid – combinând puterea unui V6 cu consumul unui motor în patru cilindri.

Consum mediu de 4,9l/100km
De asemenea, inginerii de la Audi au avut grijă să reducă și consumul noi generații A6. În comparație cu modelul precedent, consumul a scăzut cu până la 21% – o valoare de vârf în piața concurențială. Motorul cel mai economic din program este 2.0 TDI. Coroborat cu cutia de viteze manuală, acesta se mulțumește în medie cu 4,9 litri carburant la 100 de km, echivalentul de dioxid de carbon de 129 g/km.
Audi a pregătit pentru noul A6 o gamă largă de transmisii - un alt punct forte al mărcii. În funcție de motorizare, există o cutie de viteze manuală în șase trepte, un multitronic sau, ultima noutate, S tronicul sportiv. Prin raportul mare de transmisie și prin frecarea internă scăzută, toate motoarele contribuie la eficiența limuzinei.
Sistemul dinamic Audi drive select este dotare de serie la toate motorizările, la variantele de A6 cu tracțiune față, iar ESP-ul cu blocare electronică transversală face acționarea și mai agilă. La cerere, Audi livrează suspensia confortabilă adaptive air suspension împreună cu amortizarea controlată.

Eleganța sportivă
Habitaclul spațios al noului Audi A6 continuă stilul vânjos al designului exterior. Fiecare detaliu din interior este o dovadă a atenției cu care Audi construiește mașini. Toate materialele, printre care un furnir de tip nou în tehnica lemnului stratificat, sunt alese și prelucrate cu grijă. La cerere, scaunele din față pot avea funcții de ventilație și masaj. O iluminare ambientală sau un pachet de lumini interioare îi conferă interiorului efecte deosebite.
Noul Audi A6 aduce cu sine conceptul logic de ergonomie, care caracterizează toate modelele mărcii. O climatizare automată eficientă și sistemul îmbunătățit MMI reprezintă dotare de serie; opțional, Audi poate livra un sistem head-up display, care proiectează informații importante pe parbriz. La cerere, este disponibil și sistemul de navigație MMI plus cu MMI touch.
De asemenea, în multe situații, sistemul de siguranță Audi Presense poate reduce accidentele și urmările lor sau chiar le poate evita. Sistemul Audi Active Lane Assist îl ajută pe șofer să mențină cursul autovehiculului A6, iar asistența de parcare îi preia sarcinile la parcare.
Noul Audi A6 este disponibil începând de la 42.300 euro TVA inclus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Economie : Unde mergem de Paște?
Pagina a fost generata in 1.47 secunde