"Noul Cod Fiscal este o bombă cu ceas"

161
1

Articole recomandate

Noul Cod Fiscal, aprobat de Parlament, dar retrimis în forul legislativ de președintele Klaus Iohannis, este o adevărată "bombă cu ceas" pentru cei care vor urma la guvernare, iar peste un an toate stimulentele date vor trebui probabil luate înapoie, este de părere conomistul-șef al BNR, Valentin Lazea.

"Economia românească nu este un Mercedes. Nu este nici un Trabant, dar nu este nici un Mercedes. Este o Skodă sau un Renault, dacă vreți... E ca o mașină care a prins viteză și tu, șofer, apeși pe accelerație. E inevitabil că va trebui să frânezi brusc", a explicat Lazea într-o emisiune TV.

Potrivit lui Lazea, un deficit scăpat de sub control va avea ca urmare creșterea datoriei publice, o creștere a dobânzilor. În cascadă, tot acel echilibru ar dispărea.

"Toate eforturile din ultimii 5 ani ar fi practic invalidate. E o bombă cu efect întârziat mai ales pentru politicienii care vor trebui să guverneze după acest Cod fiscal. Probabil o parte din aceste măsuri vor trebuie luate înapoi", estimează Valentin Lazea, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

costy
4 august 2015
afaceri

Oferta exceptionala de facut bani! Avem o oferta speciala si noua: obtii rezultate imediat si castigi bani! Sistem cu totul performant si de incredere! Satisfactia celor care vor sa castige bani in timpul liber este garantata! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2586 secunde