Noul Golf a ajuns la Constanța!

254
Noul Golf a ajuns la Constanța! - noulgolf-1355127388.jpg
Noul Golf a ajuns, de săptămâna trecută, și în showroom-ul Cardinal Motors Constanța de pe B-dul Tomis 478! Curioșii sunt invitați nu doar să admire modelul, dar și să facă, în această perioadă, un test drive.

Pe scurt, mașina este construită pe noua platforma modulară de la Volkswagen, este mai ușoară față de modelul precedent, consumă cu mult mai puțin decât Golf VI, este mai lungă cu 5 cm, mai lată cu 2, dar mai "scundă" cu 2 cm.

Noul Golf îmbină dimensiunile și caracteristicile dinamice specifice modelelor compacte, cu confortul și calitatea specifice modelelor din clasele superioare. Printre dotările care dispun de tehnologie de ultimă oră se numără Adaptive Cruise Control cu Front Assist și sistemul de frânare de urgență City, frâna de mână electronică, Park Assist etc. Vorbim însă și de premiere pentru gama Volkswagen: motorul TSI cu sistem automat de dezactivare a cilindrilor, menit să reducă consumul de combustibil, sistemele Pre-Crash și Multi-Coliziune, care ridică nivelul de siguranță, precum și direcția progresivă, care sporește plăcerea condusului. De asemenea, scaunele ergoActive oferă un nivel deosebit de confort, datorită funcției de masaj și a posibilității de prelungire a șezutului.

Greutatea mașinii a fost redusă cu până la 100 de kilograme, iar toate motorizările sunt echipate standard cu Bluemotion Tehnology. Astfel, consumul de combustibil a fost redus cu valori de până la 23%, în funcție de motor. De exemplu, motorul pe benzină 1.2 TSI 105 CP consumă doar 4,9 l/100 km în regim mixt, iar motorul diesel 1.6 TDI 105 CP consumă doar 3,8 l/100 km. Mai mult decât atât, versiunea BlueMotion, disponibilă în viitorul apropiat, va stabili o serie de valori record: consumul de carburat este de doar 3,2 l/100 km în regim mixt, iar emisiile de dioxid de carbon nu depășesc 85 g/km. De subliniat este și faptul că motorul 1.4 TSI de 140 CP cu funcția automată de dezactivare a cilindrilor (ACT - Active cylinder management) este o premieră mondială în segmentul modelelor de volum. Consumul mixt al acestui motor pe benzină este de 4,7 l/100 km, în condițiile unor performanțe sportive ridicate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2487 secunde