Noul SUV Dacia Duster a fost prezentat la Constanța

316
Noul SUV Dacia Duster a fost prezentat la Constanța - b395da6a793cdd8e9e8d9b3aa5921ace.jpg
Ieri, la showroomul Dacia din Constanța, s-a desfășurat "Operațiunea Porți Deschise" unde a fost prezentat în premieră pentru oraș noul SUV Dacia Duster.
Cu o lungime de 4,31 metri și o lățime de 1,82 metri, Dacia Duster este o mașină compactă. Dimensiunile sale îi permit să evolueze la fel de bine în traseul urban, cât și în off-road. Mașina beneficiază de o garanție de trei ani sau 100.000 km.
Emisiile de dioxid de carbon sunt scăzute, respectând astfel mediul înconjurător. În varianta diesel, Dacia Duster emite de la 135 g de CO2 pe km pentru versiunea 4x2, la 145 g de CO2 pe km pentru versiunea 4x4.
Clienții pot opta pentru pachetul opțional "Pack Look", acesta accentuând design-ul modern al noului vehicul. Pachetul cuprinde: jante de aluminiu de 16", geamuri cu tentă fumurie, bare de pavilion longitudinale, oglinzi retrovizoare, scut de protecție față/spate și protecție praguri, toate cu aspect crom satinat.
La achiziție, noul SUV de la Dacia este disponibil în România de la 10.500 de euro (TVA inclus) în versiunea 4x2 și de la 12.300 de euro (TVA inclus) în versiunea 4x4. În utilizare, Dacia Duster este echipat cu motorizări care consumă puțin, iar costurile de întreținere sunt reduse.
"Mă aștept ca noul model Dacia să fie un mare succes, din mai multe rațiuni. În primul rând pentru că este un 4x4 Dacia, are un preț imbatabil, un design modern și opțiuni care fac astăzi ca marca să treacă în curtea celor mari. SUV va fi hotărâtor pentru schimbarea mărcii Dacia, în sensul că vom cuceri un alt segment de piață care până acum nu venea la noi. Ca dovadă, cererile din partea firmelor au început să curgă", a declarat, pentru ziarul "Cuget Liber", Bruno Pasquet, directorul de rețea Dacia - Renault.
În cadrul "Operațiunii Porți Deschise" sunt puse la bătaie cinci modele Dacia Duster, care pot fi câștigate în urma concursului "Jocul cheii" sau a unei tombole. Concursul se desfășoară până pe 18 aprilie 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.97 secunde