Nu ai venituri? Ce trebuie să știi despre contribuția la asigurările de sănătate

581
3
Nu ai venituri? Ce trebuie să știi despre contribuția la asigurările de sănătate - contributialaasiguraridesanatate-1452093150.jpg

Articole de la același autor

Executivul vrea să modifice Codul fiscal. Contribuția la asigurările de sănătate nu va mai fi obligatorie pentru persoanele care nu înregistrează venituri, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului. 


În prezent, peste 3 milioane de persoane nu figurează cu venituri în baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală. 



Comentează știrea

CRISTI
6 ianuarie 2016
UMILREA ..BRAVO CEI CE GUVERNATI

pai cum sa platesti daca nu ai bani? cum traiesc acei fara venituri? nu cum AJIGNIT BIRIS CA SCORMONESC DUPA RADACINI SAU VANAT....V-ATI GANDIT CA POATE FAC PIATA SAU CURAT PE LA BOGATANI CA POATE TRAIESC DIN PESNIA SOTULUI, TATALUI, MAMEI SI CA ISI DUC TRAIUL NU GREU C UMILITOR SI MAI VINE UNUL CA BIRIS SAU CA MADAM DRAGU CARE NE SPUN SA TRAIM CU 2 LEI? ASTA E GUVERNUL BUN PUS DE CEI CARE AU URLAT IN STRADA? ASTA E GUVERNUL LUI JOHANIS ADICA"VREAU GUVERNUL MEU SI LUCRUL BINE FACUT?" AHA BINE FACUT GUVERNUL JIGNESTE SI UMILESTE CA DE DATORITA ACESTEI POPULATII EI UMILESC PE SARACI.

CRISTI
6 ianuarie 2016
DE CE UMILIREA ASTA?

pai cum sa platesti daca nu ai bani? cum traiesc acei fara venituri? nu cum AJIGNIT BIRIS CA SCORMONESC DUPA RADACINI SAU VANAT....V-ATI GANDIT CA POATE FAC PIATA SAU CURAT PE LA BOGATANI CA POATE TRAIESC DIN PESNIA SOTULUI, TATALUI, MAMEI SI CA ISI DUC TRAIUL NU GREU C UMILITOR SI MAI VINE UNUL CA BIRIS SAU CA MADAM DRAGU CARE NE SPUN SA TRAIM CU 2 LEI? ASTA E GUVERNUL BUN PUS DE CEI CARE AU URLAT IN STRADA? ASTA E GUVERNUL LUI JOHANIS ADICA"VREAU GUVERNUL MEU SI LUCRUL BINE FACUT?" AHA BINE FACUT GUVERNUL JIGNESTE SI UMILESTE CA DE DATORITA ACESTEI POPULATII EI UMILESC PE SARACI..PAI ASTIA NU GASESC PE CEI 3 MILIOANE SUNT SI CEI PLECATI IN LUME SI CEI CE NUMAI FIGUREAZA NICI CA SOMERI NICI ANGAJATI NICI PENSIONARI DECI NU SUNT IN EVIDENTELE TARII..AM FI IN RECENSAMANT DAR CINE A SPUS REZULTATELE RECENSAMANTULUI? NIMENI ASA CA DE AIA NU SE STIE DE ACESTI CE NU FIGUREAZA NICAIERI= FANTOME

justitiarul
7 ianuarie 2016
retardati...

astia-s redardati sa moara masa!! cum plm sa dai o lege si dupa o saptamana s-o schimbi?? e a nu stiu cata oara cand se intampla asta... daca nu v-ati dat seama d-lor guvernanti si parlamentari va spun eu : SUNTETI IDIOTI!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2405 secunde