O nouă concentrare economică pe piața industriei electronice

110
O nouă concentrare economică pe piața industriei electronice - onouaconcentrareeconomicapepiata-1623853136.jpg
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care OEP Capital Advisors LP din SUA a preluat compania Cicor Technologies Ltd., Elveția.

OEP Capital Advisors este o firmă de investiții de capital privat, cu activități în sectorul industrial, al sănătății și tehnologiei din America de Nord și Europa. Grupul Cicor oferă plăci cu circuite imprimate și circuite hibride, precum și servicii complete de producție electronică pentru aparate industriale și medicale, pentru industria auto, aerospațială și de apărare, inclusiv servicii precum asamblarea microelectronică. Cicor furnizează produse și servicii personalizate, de la proiectare la produs finit dintr-o singură sursă.

În Romania, Cicor deține o unitate de producție la Arad, Systronics SRL, care oferă soluții pentru fabricarea ansamblurilor de componente electronice, precum și a dispozitivelor și sistemelor complete. Unitatea acordă asistență clienților de la stadiul de planificare, oferind soluții de externalizare.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0326 secunde