O nouă concentrare pe piața comerțului cu echipamente IT

139

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care ELKOTech România intenționează să preia compania IT Smart Distribution.

Elkotech România SRL, parte a Grupului Elko, are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-lui. Grupul ELKO este specializat în distribuția de produse IT, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 11 de țări din

Europa și Asia Centrală. IT Smart Distribution SRL activează, în principal, în domeniul comerțului cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-lui.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8805 secunde