Oamenii de afaceri constănțeni, așteptați la Forumului Crans Montana

104
Oamenii de afaceri constănțeni, așteptați la Forumului Crans Montana - businessman-1378294738.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României - Camera Națională anunță Sesiunea Extraordinară a Forumului Crans Montana și cea de-a 15-a ediție a Summit-ului Internațional despre Criminalitate Transnațională, ce vor avea loc la Bruxelles, Belgia, în perioada 16 - 19 octombrie 2013. 




"Evenimentul de prestigiu reunește lideri și factori de decizie importanți atât din mediul de afaceri, cât și din rândul autorităților naționale și internaționale. Întâlnirile organizației sunt exclusiviste, discuțiile purtându-se într-un cadru restrâns. Participarea la evenimentele Crans Montana Forum se face strict pe bază de invitație, iar numărul de locuri este limitat", explică reprezentanții Camerei de Comerț. 


La Sesiunea Extraordinară din perioada 16 - 19 octombrie se vor aborda teme variate din domeniul economic și juridic. "Evenimentul este o oportunitate deosebită pentru a intra în contact direct atât cu liderii de state și de organizații internaționale foarte puternice, cât și cu conducătorii marilor companii mondiale, asigurându-se astfel mediului de afaceri românesc vizibilitate la cel mai înalt nivel și deschidere către noi piețe", au mai explicat reprezentanții Camerei de Comerț. Forumul Crans Montana poate fi un subiect de interes pentru reprezentanții marilor companii din județ, din sectoare precum petrol și gaze, industria alimentară, tehnologia informației și comunicațiilor, industria de securitate.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Economie : Euro, mai puternic
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Economie : Dolarul american își continuă aprecierea!
Pagina a fost generata in 3.5169 secunde