OMV Petrom face externalizări de servicii

146
OMV Petrom face externalizări de servicii - omvpetromfaceexternalizarideserv-1626875357.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care OMV Petrom SA externalizează unele servicii de intervenții și reparații la sonde, operațiuni conexe activităților de extracție și producție a petrolului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații deservenți, către consorțiul format din Christof MB Well SRL, J. Christof E&P Services SRL și MB Well Services GmbH, Germania (Consorțiul Christof).

În urma derulării unei proceduri de achiziție, Consorțiul Christof a fost desemnat ofertantul cel mai bine clasat pentru zona de producție Moesia. Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobil ale OMV Petrom, precum și transferul unor salariați către Consorțiul Christof, urmând ca la sfârșitul duratei acordului cadru, unele active să fie returnate către OMV Petrom SA.

Consiliul Concurenței a analizat aceste operațiuni și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7312 secunde