Concurs Ordinul Geodezilor din România a inaugurat filiala teritorială din Constanța

943

Articole de la același autor

Începând de ieri, la Constanța, funcționează filiala teritorială a Ordinului Geodezilor din România, singura asociație care acordă geodezilor dreptul de semnătură și al cărei principal scop este de a reprezenta și a apăra interesele profesiei de geodez și ale geodezilor cu drept de semnătură.
La evenimentul de inaugurare a participat și prof. Dr. Ing. Cornel Păunescu, vicepreședintele Ordinului Geodezilor din România, care a făcut o scurtă prezentare a organizației și care a înmânat celor prezenți certificatele de autorizare.
De asemenea, pe ordinea de zi a întâlnirii s-a mai aflat și desemnarea celor care vor constitui conducerea organizației teritoriale, respectiv alegerea președintelui, în persoana Eugeniei Paraschiv, a celor trei membri ai colegiului director al filialei, a celor cinci membri ai Comisiei de Disciplină, a celor trei membri ai Comisiei de cenzori și a trezorierului.
Potrivit declarațiilor făcute de către Cornel Păunescu, principalele atribuții ale filialei teritoriale Constanța a Ordinului Geodezilor din România vor fi "protejarea și promovarea calității lucrărilor din domeniile geodeziei pe raza județului Constanța, urmărirea executării competente și calificate a profesiei de geodez cu respectarea codului deontologic, reprezentarea intereselor membrilor în fața autorității publice și administrative locale de pe raza județului, precum și gestionarea evidenței geodezilor cu drept de semnătură locali". De asemenea, el a mai anunțat că în perioada imediat următoare va fi semnat un protocol între Ordinul Geodezilor din România și Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară care să ducă la o colaborare mai strânsă între cele două instituții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5903 secunde