Pachete de cursuri oferite de CCINA

315
Legislația din România prevede o multitudine de obligații referitoare la pregătirea resursei umane dintr-o firmă, așadar Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța vine în ajutorul reprezentanților acestora cu trei tipuri de cursuri necesare în orice societate, indiferent de stadiul de viață al acesteia.

Este vorba despre două cursuri de inspector (refe-rent) resurse umane și inspector în domeniul sănă-tății și securității în muncă, ambele de 84 de ore, care costă 750 de lei fiecare, și un curs cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI, de 136 de ore și 980 de lei.

S-au pregătit însă și reduceri. Așadar, se poate achita 2.300 lei/cursant/societate pentru a urma toate cele trei cursuri menționate mai sus, 1.600 de lei/cursant/societate, pentru inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, plus cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI, sau 1.400 de lei/cursant/societate, pentru curs de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă și inspector (referent) resurse umane. Mai mult, studenții au reduceri speciale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.449 secunde