Constănțenii, invitați la un 1 Mai ieftin

Pachetele turistice pentru munte, mare și deltă se vând cu reduceri de 10%

306
Pachetele turistice pentru munte, mare și deltă se vând cu reduceri de 10% - ca56c1c01e22b357e4aa3676d3eff6c0.jpg

Articole de la același autor

Ce-i de făcut dacă tot e recesiune? Hai să mergem în vacanță, să dăm la pește, să ne defulăm la paintball și să uităm de criză – iată mesajul pe care ni-l
transmit agențiile locale de turism. Nu costă mai nimic și, dacă nu îți place, te poți întoarce imediat acasă.

În acest week-end, pavilionul expozițional din Constanța găzduiește un târg de vacanță, care reunește mai mulți operatori din turism. Sejururile sunt concepute special pentru constănțeni și se vând cu reduceri de până la 10%, fie că e vorba de litoralul românesc, de cel bulgăresc, de munte sau de străinătate.
"Fiecare dintre noi trebuie să își optimizeze cumva bugetul de vacanță. Îi invităm pe constănțeni să vină aici cu o sumă de bani și să facă diferența dintre ofertele găsite pe cont propriu și cele concepute de agenții. Vor găsi reduceri diverse, care pornesc de la 30 euro și ajung până la 1.000 euro. Spre exemplu, avem o croazieră la 500 euro, un preț promoțional, doar pe perioada târgului, care ar costa în mod normal în jur de 1.000 – 1.500 euro", spune Cristian Bărhălescu, directorul agenției locale de turism Icar Tours.
Cine s-a plictisit de mare poate să meargă la munte. Agențiile de turism au oferte de week-end, care pornesc de la 198 lei/persoană. Pentru 1 Mai, un pachet de două nopți la Moeciu costă 342 lei/persoană și include atracții românești clasice, cum ar fi un grătar la iarbă verde cu foc de tabără.
"Cei care vor să stea mai mult beneficiază de o ofertă specială – stau patru nopți și plătesc doar trei. Tarifele încep de la 267 lei/persoană", spune un reprezentant al agenției de turism Mistral Tours.
Dacă muntele vi se pare prea departe, puteți merge la pește. Ferma piscicolă Corbu 2 este aproape, la circa 15 kilometri de Constanța. Ziua de pescuit costă 40 – 70 lei, iar abonamentele sunt de 350 – 550 lei și cuprind zece partide de pescuit. Există oferte și pentru Delta Dunării, la pensiunile de acolo, care pornesc de la 100 lei/noapte de persoană.
Indiferent de destinația aleasă, Ziua Muncii din 2010 se anunță extrem de animată. Ministerul Turismului organizează un carnaval și, dacă nici parada cameristelor nu vă atrage, puteți sărbători ziua de 1 Mai alături de sindicaliști, care au anunțat mai multe acțiuni de protest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7578 secunde