PANICĂ! RETRAGERI MASIVE DE BANI DIN BĂNCI. Conturile pot fi BLOCATE oricând

864
PANICĂ! RETRAGERI MASIVE DE BANI DIN BĂNCI. Conturile pot fi BLOCATE oricând - 1-1434529285.jpg

Articole recomandate

Banca Centrală Europeană face tot posibilul pentru menținerea Greciei în zona euro, afirmă președintele instituției, Mario Draghi, precizând că Eurogrupul are "toate instrumentele necesare" pentru a face față unei eventuale intrări a statului grec în incapacitate de plată. Ieșirile din depozitele băncilor elene s-au situat la aproximativ 400 de milioane de euro, din cauza temerilor privind incapacitatea țării de a-și achita datoriile, informează capital.ro.

Ieșirile din depozite s-au ridicat la 12,25 miliarde de euro în ianuarie, 7,57 miliarde de euro în februarie, 1,91 miliarde de euro în martie și 4,89 miliarde de euro în aprilie. Accelerarea retragerilor din ultimele luni a fost provocată și de speculațiile privind introducerea unor restricții asupra mișcărilor de capital, deși autoritățile de la Atena au dezmințit un astfel de scenariu.

Discuțiile dintre Grecia și creditorii săi în privința continuării susținerii financiare a țării au cunoscut duminică un nou eșec, apropiind mai mult Atena de incapacitatea de plată. Cele patru mari bănci grecești - National Bank of Greece, Piraeus Bank, Alpha Bank și Eurobank - sunt prezente și pe piața din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Actual : Grecia are motive de bucurie!
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Sport : Răzvan Lucescu scrie istorie!
Pagina a fost generata in 1.4528 secunde