Paștele și recesiunea au ieftinit hainele și încălțămintea la târg

784
Paștele și recesiunea au ieftinit hainele și încălțămintea la târg - 4b778a10f1eb0ec69bc05d9dff0fdcc6.jpg
Apropierea Paștelui și criza economică au activat cunoștințele de marketing ale producătorilor din industria ușoară, care au venit la a 77-a ediție a târgului de textile Confintex - Cadouri de Paște cu oferte promoționale. Așadar, dacă vreți să vă cumpărați haine ieftine, mergeți la pavilionul expozițional din Constanța, de astăzi până sâmbătă, între orele 10 și 19, și duminică, între orele 10-16.
"Am adunat peste 140 de firme din toată țara, majoritatea producători autohtoni de îmbrăcăminte și încălțăminte, care expun pe o suprafață totală de 3.500 metri pătrați. Ei au venit cu noile colecții de primăvară-vară, foarte interesante și în pas cu moda. Important este că au răspuns solicitărilor noastre de a veni cu prețuri promoționale, foarte, foarte mici. În prezent, având în vedere ce bugete își rezervă constănțenii pentru haine, producătorii care nu vând la preț mic nu au nicio șansă. Din fericire, expozanții au înțeles acest lucru", spune Aureliențu Popescu, președintele executiv al Federației Patronale a Textilelor, Confecțiilor și Pielărieri (FEPAIUS), organizator al târgului Confintex, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța.
Tematica târgului este foarte diversificată, cuprinzând confecții textile, din piele și din blană, pentru adulți și copii, lenjerie de pat, încălțăminte și marochinărie, la care se adaugă o selecție "dulce" de specialități de patiserie, numai bune pentru masa de Paște.
Aproape fiecare producător și-a decorat standul cu postere promoționale, prin care anunță cele mai bune oferte ale zilei, fie că este vorba de cizme la reduceri, care costă 100 lei perechea, costume complete la 500-600 lei, bluze de damă la 80-100 lei, cămăși la 25-50 lei, sau două taioare la preț de unu, adică numai 50 lei.
Ca și pentru restul jucătorilor din economie, reducerea prețurilor și/sau oferirea de valoare adăugată sunt singurele opțiuni de supraviețuire, spun producători veniți la Constanța.
"Nu putem face excepție noi. Vrem, nu vrem, ne-am aliniat la trendul național de scădere. Va fi un an greu în continuare, dar avem câteva semnale de revenire ușoară, după primele luni ale anului. Nu vorbim de o revigorare spectaculoasă, însă probabil vom reuși să ne menținem la nivelul din 2009, să nu mai scădem sub ce-am fost în 2008. Cam asta este preocuparea noastră principală", mai spune Aureliențu Popescu.
În concluzie, dacă vreți să vă înnoiți garderoba de vară, încercați să "profitați" de situația delicată a industriei ușoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9844 secunde