Pavilion românesc la târgul aeronautic din Londra

276
Pavilion românesc la târgul aeronautic din Londra - pavilion-1408276775.jpg

Articole de la același autor

Șaisprezece companii românești participă la târgul pentru produse din industria aeronautică Farnborough International Air Show Londra, cel mai important eveniment internațional de profil.

Firmele AERO CARE, AEROFINA, AEROSPACE SERVICES, AEROSTAR, ALRO, AVIOANE CRAIOVA, GIAR, GM & T International 2000, IAR, IAROM, ROMTEHNICA, SONOVISION ROMANIA, STRAERO, expun alături de ROMAERO, TURBOMECANICA și Institutul COMOTI, participante din propriile fonduri, în hala specializată pentru întreținere și construcție aeronave, elicoptere și piese aferente.

Oamenii de afaceri români prezenți la târg au avut numeroase întâlniri de lucru cu asociații de profil, firme de distribuție atât din Marea Britanie și spațiul UE, cât și din alte țări din afara spațiului comunitar.

Ediția din acest an a evenimentului beneficiază de prezența mai multor firme care realizează produse de design aeronautic, solicitate pe piețele internaționale.

La cel mai important târg din domeniul aeronautic participă peste 1.500 de expozanți din 40 de state. Pavilionul național al României, de la Farnborough International Air Show Londra, a fost organizat de

Ministerul Economiei, în colaborare cu OPIAR, asociația din domeniul aeronautic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 August 2014
Stire din Economie : PIB-ul a crescut față de 2013
Vineri, 15 August 2014
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii august
Pagina a fost generata in 1.2855 secunde