Concurs Pe numere

158

Articole recomandate

10% este procentul cu care s-ar putea scumpi, în acest an, vinul românesc, deoarece majoritatea ambalajelor, etichetelor și capișoanelor sunt importate, spun reprezentanții Patronatului Național al Viei și Vinului (PNVV).

4,7 miliarde euro vrea să injecteze guvernul Suediei în capitalul băncilor, pentru a relansa creditarea. Dacă băncile își majorează capitalul, statul este gata să contribuie cu 70% la noua emisiune, relatează AFP.

12 miliarde lei sunt încasările la bugetul de stat, în luna ianuarie, din cele peste 70 miliarde lei programate pentru 2009, informează Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor (ANEIR).

5,4% este nivelul la care s-ar putea tempera inflația în 2009, cu un interval de variație de 4,5 – 6,3%, estimează reprezentanții Băncii Comerciale Române (BCR)

10 dolari va costa cel mai ieftin laptop din lume, produs în India și destinat zecilor de milioane de școlari din mediu rural, informează AFP. Laptopurile urmează să fie produse în cadrul unui program guvernamental de 939 milioane dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5557 secunde