Perioada de depunere a candidaturilor pentru Camera Agricolă Constanța, prelungită

305
Perioada de depunere a candidaturilor pentru un loc în Colegiul Camerei Agricole Constanța a fost prelungită până pe 26 septembrie. Data alegerilor a fost amânată cu aproape două săptămâni față de termenul prevăzut inițial pentru ca toți cei care vor să candideze să aibă suficient timp să-și depună actele necesare.

Președintele Comitetului Județean de Inițiativă pentru înființarea Camerei Agricole Județene, Ionel Togan, a precizat că până vineri, inclusiv, deja erau depuse la Constanța opt dosare, câteva dintre ele incluzând chiar și câte zece propuneri, așadar și fără alte candidaturi depuse, cele 25 de locuri pentru Camera Agricolă Județeană ar putea fi ocupate.
Pe 26 septembrie urmează să aibă loc și o ședință publică în care să se tragă la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot, iar mai apoi, cel mai probabil pe 21 octombrie, vor avea loc și alegerile la camerele județene (s-a renunțat așadar la ziua anunțată anterior, aceea de 7 octombrie), iar pe 30 octombrie pentru Camera Agricolă Națională. Aceste date urmează să fie confirmate oficial, sau infirmate, zilele acestea.
Pentru alegerea membrilor din colegiile județene ale camerelor agricole vor fi nouă buletine de vot, pentru fiecare categorie reprezentată. De exemplu, dacă pe buletinul cu asociații vor fi 30, cel care votează trebuie să aleagă numai una.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5169 secunde