Peste 200 de persoane au vizitat evenimentul "Horeca Spring Show"

853
Peste 200 de persoane au vizitat evenimentul
Ieri s-a încheiat cea de-a treia ediție a evenimentului organizat de HORECA EXPERT - Horeca Spring Show, care s-a bucurat de participarea a peste 400 de persoane, potrivit reprezentanților companiei HORECA EXPERT.
A fost un eveniment la care maeștrii bucătarii italieni au pregătit paste delicioase, pizza preparată după rețete tradiționale italiene și demonstrații de gastronomie, patiserie, cofetărie și gelaterie, toate stropite cu un vin savuros .
Cu acest prilej, HORECA EXPERT a prezentat și noul concept "ECORECA FOOD SERVICE". Conceptul se referă la introducerea pe piață a produselor alimen-tare care nu pot lipsi din bucătăriile restaurantelor, de la făină, ulei de măsline, ciuperci și sosuri diversificate, până la pâine, paste, prăjituri și torturi.
În privința anului 2010, specialiștii din domeniu sunt încrezători: "Lucrurile au început să se miște. Profesioniștii din domeniu au început să conștientizeze că au nevoie de produse și echipamente performante pentru a putea face față condițiilor pieței".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7395 secunde