Play-off Europa League: CFR Cluj, FCSB și Craiova și-au aflat posibilii advresari. Prima reacție a lui Becali

170
Play-off Europa League: CFR Cluj, FCSB și Craiova și-au aflat posibilii advresari. Prima reacție a lui Becali - europaleague43282200-1565008472.jpg
CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League, în urma tragerii la sorți efectuate azi la Nyon.


CFR Cluj, în cazul în care va fi eliminată din Liga Campionilor de Celtic Glasgow, va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol (Rep. Moldova) și AIK Stockholm (Suedia).


Primul meci ar urma să aibă loc în Gruia, pe 22 august, iar returul în deplasare, pe 29 august.


FCSB, dacă va trece de echipa cehă FK Mlada Boleslav, va da piept în play-off-ul Europa League cu Ventspils FK (Letonia) sau Vitoria Guimaraes (Portugalia), prima partidă urmând să aibă loc în România.


Universitatea Craiova, în cazul în care va trece de AEK Atena, va da piept în play-off-ul Europa League cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia). Universitatea ar fi gazdă în prima partidă.


Gigi Becali a oferit, ÎN DIRECT la Digi Sport, prima reacție, imediat după tragerea la sorți de la Nyon.


"Chiar vorbeam cu MM și eu am spus că vom cădea cu portughezii. Mi se ridică părul pe mine, așa a vrut Dumnezeu. Era mai ușor ca toate. Acum să trecem de ăștia prima dată, de Mlada Boleslav.", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


"O să vă dau cu grupele Europa League în cap anul ăsta. Mai glumesc și eu cu voi.", a mai afirmat patronul roș-albaștrilor.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.012 secunde