"Porți deschise între 22 - 27 octombrie la Rădăcini Motors Constanța". Este prezentată noua gamă Opel Astra!

351
1
Săptămâna aceasta, Rădăcini Motors Constanța prezintă gama Astra actualizată și completată de introducerea noii versiuni de caro-serie sedan. De astăzi și până sâmbătă, 27 octombrie, clienții fideli, dar și constănțenii curioși sunt așteptați pentru a intra în contact cu cel mai recent model al gamei.


Organizatorii au pregătit participanților și sesiuni de drive test, însă și o altă surpriză la fel de plă-cută: trei dintre cei care vor urca la volanul unui model din noua gamă Opel Astra vor câștiga vacanțe VIP în Austria, alături de familie.

La ce să ne așteptămde la noul sedan

Iată ce spun specialiștii despre noua gamă Opel Astra. Având punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate și calitatea recunoscută la nivel global, noul sedan reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienții care ar opta, în mod normal, pentru ace-lași tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan are un ampatament de 2.685 mm și un spațiu interior generos. Portba-gajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât mo-delul cu cinci uși. Mai mult, prin rabatarea fracționată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maximum 1.010 litri.

Cu un design sportiv și elegant, și o gamă largă de tehnologii avan-sate - unele fiind unice, altele neobișnuite pentru acest segment - noul sedan compact cu patru uși al Opel se adresează clienților cu așteptări ceva mai ridicate. Iluminarea frontală adaptivă (AFL+) cu faruri bi-xenon și o gamă de funcții de iluminare sofisticate, inclusiv distribuția variabilă a luminii, iluminarea în curbe, iluminarea în viraje și asistentul pentru faza lungă îmbunătățesc și mai mult siguranța activă.

Credit în lei cu rată fixă de 754 lei

Până pe 30 noiembrie, clienții care achiziționează un model Opel de la Rădăcini Motors Constanța pot opta pentru un credit în lei oferit de Cetelem IFN SA. Pentru o rată fixă de 754 lei a fost considerată valoarea de 30.591 lei, cu o durată de 48 luni, ce nu include avansul de 20.394 lei. DAE este 8,84%, dobândă anuală fixă - 8,5%, iar comisionul de analiză 0 lei. De asemenea, comisionul de administrare este 0 lei, fiind deja inclus în rata lunară de 754 lei. Valoarea totală plătibilă este 36.192 lei, în condițiile unui exemplu calculat pentru un autoturism de 50.985 lei, la un curs de 4,5 lei/euro și nu include asigu-rarea de viață și asigurarea CASCO.


Modelele Astra reprezintă o componentă cheie a mărcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vândute sunt modele Astra. Opel se află acum la cea de-a zecea generație de autovehicule din clasa compactă și la cea de-a patra generație a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienți din toată Europa. Toate acestea datorită modelului Astra cu cinci uși lansat în toamna anului 2009, urmat de Sports Tourer un an mai târziu și de modelul GTC Coupé cu trei uși (spre sfârșitul anului 2011).



Comentează știrea

Luta
22 octombrie 2012
Opel Astra

Am citit art.Dar nu gasesc locatia si programul evenimetului Rusine nu ai transmis ce era mai important.!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.226 secunde