Portul Constanța este prezent la Expoziția Transport Logistic, din Munchen

312
Portul Constanța este prezent la Expoziția Transport Logistic, din Munchen - portulconstantaexpozitemunchen2-1559759077.jpg

Articole de la același autor

În perioada 4 - 7 iunie 2019, la Munchen (Germania), este organizată Expoziția Transport Logistic. La acest eveniment de referință pentru industria transporturilor, este prezentă și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța. Standul României este organizat de AHK - Camera de Comerț și Industrie Româno - Germană. 


Transport Logistic este singura expoziție care reunește toate modurile de transport, maritim, rutier, aerian și pe cale ferată, fiind un prilej important de a cunoaște noutățile din domeniu, tendințele pieței și de a descoperi noi parteneri. 
Reprezentanții CN APM au stabilit numeroase întâlniri la stand, cu operatori de transport, porturi partenere, asociații profesionale. 


La ediția din acest an, se constată un interes foarte mare al companiilor chineze, care și-au dublat prezența față de ediția precedentă, ajungând în top 10 al expozanților de la Transport Logistic. 


De altfel, printre temele propuse spre dezbatere se remarcă coridorul transcaspic și oportunitățile pe care le oferă. 
La ediția precedentă, din 2017, au participat 2.100 firme expozante, din 60 de țări, pe o suprafață de 115.000 mp de standuri. Au fost înregistrați peste 60.000 vizitatori, din peste 120 țări. 


La această ediție se preconizează o creștere a numărului de expozanți și de vizitatori, un excelent reper care evidențiază importanța acestui eveniment pentru acest sector al economiei globale. 


Transport Logistic asigură expozanților și vizitatorilor oportunități importante de a-și prezenta serviciile, precum și un program de conferințe unde peste 200 de specialiști vor prezenta informații și vor răspunde la întrebări într-o serie de prelegeri, mese rotunde și conferințe având ca subiect tendințele din domeniul transporturilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde