Concurs Posesorii de Mazda, cei mai satisfăcuți șoferi din Europa

344
Posesorii de Mazda, cei mai satisfăcuți șoferi din Europa - mazda3-1308670770.jpg

Articole de la același autor

Este oficial! Clienții Mazda sunt printre cei mai satisfăcuți posesori auto din Europa, lucru subliniat de două studii JD Power ce măsoară satisfacția consumatorilor din Germania și Marea Britanie. 
Pe aceste două piețe cheie, aproximativ 17.000 de proprietari auto au fost rugați să-și evalueze mașinile în funcție de dinamică, manevrabilitate, costurile de întreținere, fiabilitatea și calitatea materialelor din interior. Rezultatele au fost mai mult decât pozitive.
În Germania, Mazda3 nu a câștigat doar cel mai important segment compact, dar a înregistrat și cel mai bun punctaj din cele 117 modele incluse în studiu și a primit  trofeul de învingător absolut, în fața Mercedes A-Class și Honda Civic. 
De asemenea, și Mazda2 a avut motiv de sărbătoare, având în vedere că a câștigat segmentul subcompact în fața Dacia Logan și Mini. Așa se face că Mazda s-a clasat pe locul trei din cele 28 de modele participante la studiu, față de locul patru înregistrat anul trecut. 
În cadrul sondajului JD Power din Marea Britanie, Mazda MX-5 a fost desemnată câștigătoare pe segmentul modelelor sport. Roadsterul Mazda a înregistrat un grad de satisfacție mai mare ca anul trecut și a depășit cu ușurință Volkswagen Scirocco și modele din categoria de lux cum sunt Audi TT, Mercedes Benz CLK și SLK. 
Demn de menționat este că acest rezultat a fost înregistrat la doar câteva luni după ce producția Mazda MX-5 a ajuns la 900.000 unități, ceea ce va presupune actualizarea recordului înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness, de cea mai vândută mașină sport de două locuri, din toate timpurile. Extrem de fiabile și de încredere, majoritatea acestor mașini se află încă pe șosele. O mașină sport populară indiferent de locul unde este comercializată, MX-5 a uimit împătimiții motor sportului din Europa cu manevrabi-litatea ridicată în cadrul MX-5 Ice Race de anul acesta, din Suedia. Nici nu este de mirare că MX-5 a ajuns să aibă cluburi și website-uri dedicate cu fani entuziaști pe orice continent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6696 secunde