Premii de excelență pentru tradiție și inovație

313
Premii de excelență pentru tradiție și inovație - premiideexcelenta-1528634240.jpg

Articole de la același autor

Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a deschis momentul acordării premiilor de excelență, în cadrul Balului oamenilor de afaceri, cu următoarele cuvinte: "Această ediție, fiind dedicată Centenarului Marii Uniri și împlinirii a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, ne-am gândit să trecem de la tradiție la inovație și să le premiem pe ambele. Premianții sunt firme și persoane care au avut o contribuție deosebită la progresul zonei noastre".


Companiei Dobrogea Grup SA i-a fost acordat Premiul de excelență pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiți "Eugenia", marcă de notorietate națională și internațională. Premiul i-a fost înmânat doamnei dr. Ing. Fotini Teodorescu, președintele consiliului de administrație al societății comerciale și vicepreședinte fondator al CCINA Constanța.


Doamnei Mihaela Ichim, directorul regional al Sucursalei Constanța a Băncii Transilvania, i-a fost acordat Premiul de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în sprijinul comunității de afaceri din județul Constanța.


Societății Piccolo Angelo, reprezentată la festivitate de doamna Paula Vals, proprietara grupului Angelo, a primit Premiul de excelență pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiționale dobrogene. Piccolo Angelo, cu sediul social în comuna Greci, județul Tulcea, este primul producător cu produse atestate tradițional din Dobrogea, la categoria produse de panificație și patiserie. 


La rândul său, societatea comercială Moș Iosif SRL, din comuna Cumpăna, reprezentată de asociații Elena Spiridon și Marius Iosif, a primit Premiul de excelență pentru realizarea primului produs tradițional dobrogean, din județul Constanța, "Ghiudem tătăresc", atestat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Societatea România Euroest, specializată în repararea mijloacelor de transport feroviar, locomotive și vagoane, a cărei recentă realizare este locomotiva Hybrid LHy-M - o premieră mondială privind transformarea unei locomotive diesel hidraulice LDH1250 CP într-o locomotivă "plug-in Hybrid" - a primit Premiul de excelență pentru cercetare - dezvoltare.


La rândul său, compania Erika Power Systems SRL a primit Premiul de excelență pentru cercetare - dezvoltare. Ea s-a distins obținând medalii de aur și trofee la saloanele europene ale creativității și inovației. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4411 secunde