Președintele CCINA Constanța s-a întâlnit cu președintele interimar al Republicii Moldova

2120
În perioada 21 - 23 noiembrie, Mihai Daraban s-a aflat, în calitate de președinte al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), dar și în calitate de vicepreședinte al Camerei Naționale, într-o vizită de informare în Republica Moldova.

În această perioadă a fost primit de președintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, dar și de fostul prim-ministru din anii 2001 - 2008, Vasile Tarlev, președinte al Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova. De asemenea, președintele CCINA Constanța a avut discuții, la cel mai înalt nivel, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

În cadrul întâlnirilor cu oficialii din țara vecină, Mihai Daraban a solicitat și o listă cu domenii clare de interes pe care ar trebui să le ia în calcul investitorii din România.

Marian Lupu, președintele interimar al Republicii Moldova, l-a asigurat pe președintele CCINA Constanța de toată disponibilitatea Președinției și Guvernului Republicii Moldova de a sprijini orice investitor român care va găsi oportun să pornească diverse afaceri în Republica Moldova.

Mihai Daraban a transmis și salutul președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail M. Vlasov, atât președintelui Marian Lupu, cât și celorlalți factori de decizie cu care a avut întâlniri cu ocazia vizitei sale în Republica Moldova. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde