Prețul petrolului, sub pragul psihologic de 40 dolari barilul

152
2
Prețul petrolului, sub pragul psihologic de 40 dolari barilul - petrol-1440399646.jpg

Articole recomandate

Petrolul își continuă luni scăderea si coboară sub pragul psihologic de 40 de dolari barilul.


Investitorii sunt îngrijorati de temerile privind economia chineză și de oferta de petrol mult mai mare decât cererea, scrie Capital.ro.

Cotatia unui baril de țitei WTI cu livrare în octombrie a ajuns la 39,41 dolari, după ce scăzuse până la 39 de dolari, minima zilei. Petrolul Brent, referinta europeana a petrolului, s-a devalorizat pâna la 44,55 dolari, potrivit sursei citate.

Cotația petrolului a scazut în timpul ședintei de tranzactionare de vineri de la New York sub 40 de dolari barilul pentru prima dată în ultimii șase ani și jumătate, dar a reusit sa incheie peste acest prag psihologic, la 40,45 de dolari.



Comentează știrea

Io
24 august 2015
Pret la pompa?

Daca imi aduc bine aminte era 6 lei litrul cand era 105 dolari barilul!!! Acum este 5 lei la 40 dolari barilul!! Si noi ca cetățeni suntem prosti ca acceptam si voi Mass-media sunteți de partea politicienilor! De ce nu dezvoltati subiectul ?

ismail / brusel
24 august 2015
presa poate schimba lumea.

Presa este a 2 putere de stat dar presa aduce mai multe valurii de an grijorare a lumii .islamizarea.emigrarea.europa.si colonii politice trasparente a manipulari omenirii .defapt realitatea este mai cruda cum o vedem noi daca presa nar fi oblicata de grupariile an miliarde "stapanii omeniri " ochil tringhi nu pot da denumire .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde