Prețurile alimentelor au crescut luna trecută cu 2,4 la sută. De la 1 septembrie,vor fi noi scumpiri

82
1
Prețurile alimentelor au crescut luna trecută cu 2,4 la sută. De la 1 septembrie,vor fi noi scumpiri - market-1502656520.jpg

Articole recomandate

Prețurile alimentelor au crescut luna trecută cu 2,4 procente! Vestea proastă este că trendul crescător va fi cel mai probabil menținut, mai ales ca reprezentanții Băncii Naționale au avertizat că inflația va ajunge până la sfârșitul anului la 1,9%. Creșterea prețurilor la combustibili anunțată de la 1 septembrie ar putea înrăutăți și mai mult situația. 


1,4%- aceasta este rata inflației la care țara noastră a ajuns luna trecută. Procentul reprezintă nivelul maxim al ultimilor doi ani. Atenție, însă. Lucrurile pot sta și mai rău. Potrivit guvernatorului Băncii Naționale, inflația ar putea ajunge până la finalul anului la aproape două procente.

Deja lucrurile stau suficient de rau. Luna trecută, prețurile la alimente au crescut cu 2,4 procente față de luna iulia a anului trecut.

Eventuala creștere a prețului la carburant ar conduce la o inflație și mai mare.

În aceste condiții, dacă acciza va fi majorată, transportatorii amenință că nu vor mai alimenta din România, în timp ce taximetriștii vorbesc de creșterea tarifului la 2 lei pe kilometru, transmite Realitatea.net.



Comentează știrea

BlackBerry
14 august 2017
felicitari

Ce buni specialisti finantatori are Romania. Bravo success la scumpiri inainte mars.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Economie : Euro pierde 0,15% în lupta cu leul
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Economie : Dolarul a cedat 2,09 bani
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.0046 secunde