Principalele obligații declarative cu termen luna septembrie 2016

154
Principalele obligații declarative cu termen luna septembrie 2016 - fiscalitate-1472645611.jpg

Articole recomandate

7 septembrie 2016:

Formular 092 - Declarație de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o achiziție intracomunitară taxabilă în România.

12 septembrie 2016:

Formular 010 - Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică.

Formular 020 - Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni pentru persoanele fizice române și străine care dețin cod numeric personal.

Formular 070 - Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni pentru persoanele fizice care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere.

26 septembrie 2016:

Formular 100 - Declarația privind obligațiile de plată la bugetul de stat, cu termen lunar sau alte termene, pentru obligațiile bugetului de stat aferente lunii august 2016.

Formular 112 - Declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate, cu termen lunar, pentru obligațiile aferente lunii august 2016.

Formular 224 - Declarația privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obținute de către persoanele fizice care desfășoară activitate în România și de către persoane fizice române angajate ale misiunilor diplomatice și posturilor consulare acreditate în România, pentru obligațiile aferente lunii august 2016.

Formular 300 - Decontul de taxă pe valoarea adăugată, cu termen lunar, pentru obligațiile aferente lunii august 2016.

Formular 301 - Decontul special de taxă pe valoarea adăugată, pentru contribuabilii menționați în instrucțiunile de completare a formularului, pentru fiecare secțiune.

Formular 307 - Declarație privind sumele rezultate din ajustarea TVA.

Formular 390 VIES - Declarație recapitulativă privind livrările/achizițiile/prestările intracomunitare de bunuri pentru luna trecută.

Formular 097 - Notificare pentru încetarea aplicării sistemului T.V.A. la încasare.

Formular 313 - Cerere de rambursare pentru persoanele impozabile neînre-gistrate în scopuri de TVA în România, stabilite în afara Comunității.

Formular 318 (se depune în format electronic) - Cerere de rambursare a taxei pe valoarea adăugată pentru persoanele impozabile stabilite în România.

30 septembrie 2016:

Formular 394 - Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, aferente perioadei de raportare precedente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0335 secunde